NOTÍCIES
Notícies 1 a 5 de 16
04/04/2014
Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC
21/03/2014
La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
26/02/2014
La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba
20/01/2014
La redacció de SÀPIENS rep centenars de cartes i e-mails de felicitació arran d’‘El món ho ha de saber’
09/01/2014
Acaba la darrera fase d’‘El món ho ha de saber’
Dimarts, 3 de desembre de 2013
La campanya ‘El món ho ha de saber’ supera totes les previsions
El món ho ha de saber

'El món ho ha de saber' ha superat totes les previsions

Més de 14.500 personalitats d’arreu del món rebran el llibre ‘Catalonia calling’
La idea va sorgir ara fa ja uns mesos. A poc a poc li vam anar donant cos i forma, la vam modificar i perfilar fins a l’inici de la campanya, l’1 d’octubre passat, una data pròxima però que ens sembla més llunyana atesa la intensitat amb què hem viscut tot el procés. L’arrencada va ser vertiginosa: preparar la base de dades amb les personalitats més influents del món —i les seves adreces!—, enllestir el web, publicar-lo, assegurar-nos que funcionava impecablement, fer el llibre, encarregar les traduccions, convocar els mitjans, dir-hi la nostra a les xarxes socials... Però tot va anar bé. El dimecres 1 d’octubre a les 12 del migdia es publicava www.elmonhohadesaber.cat mentre es presentava el projecte als mitjans al Born Centre Cultural.

Èxit immediat
L’èxit no va trigar a arribar. L’allau de participació i d’implicació va ser desbordant: entrades constants a la pàgina web, missatges de felicitació a Twitter i Facebook, trucades, comentaris que ens arribaven per e-mail, persones anònimes que ens demanaven si podien afegir noms a la base de dades... I això que ‘El món...’ no havia fet més que començar. Durant unes setmanes, tot l’equip va experimentar una mena d’addicció: anàvem mirant embadalits com creixia constantment la xifra de llibres enviats: “Ja en portem 3.567”, “Ja hem superat els 4.000”, “Estem a punt d’arribar als 8.000”. I així fins que es va fer realitat el que havia estat un dels nostres somnis: encara quedaven 26 dies per a la finalització de la campanya i ja estàvem a punt d’arribar als 10.000 llibres enviats, el nostre objectiu inicial. Però estava tot previst: de seguida vam augmentar la llista de personalitats i vam deixar que ‘El món ho ha de saber’ seguís el seu curs. Tot això, mentre l’Assemblea Nacional Catalana confirmava que se sumava al projecte i afegia a l’enviament del llibre ‘Catalonia calling’ el DVD de la Via Catalana.

Un balanç vertiginós
I així fins avui, dia en què toca fer balanç i compartir amb tots vosaltres unes xifres espectaculars i que us recomanem que llegiu amb calma, perquè són de vertigen: 14.513 llibres enviats, prop de 71.000 visualitzacions del vídeo, 12.000 ‘M’agrada’ a Facebook, 2.556 tuits, uns 10.400 amics a Facebook, més de 5.660 seguidors a Twitter i 277.000 pàgines vistes. Algunes d’aquestes dades seguiran creixent, perquè la pàgina web www.elmonhohadesaber.cat no desapareix, sinó que continua amb un vídeo nou i amb les opcions de comprar el llibre en qualsevol dels idiomes en què s’ha editat i d’enviar-lo a algun conegut o familiar. Però avui volem fer alguna cosa més que el balanç de rigor. Volem dir ben fort MOLTES GRÀCIES A TOTS!
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.