NOTÍCIES
Notícies 1 a 5 de 16
04/04/2014
Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC
21/03/2014
La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
26/02/2014
La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba
20/01/2014
La redacció de SÀPIENS rep centenars de cartes i e-mails de felicitació arran d’‘El món ho ha de saber’
09/01/2014
Acaba la darrera fase d’‘El món ho ha de saber’
Divendres, 21 de març de 2014
‘El món ho ha de saber’ viatja a París
París

París | Shutterstock

La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
Més de cinquanta personalitats del món empresarial i universitari parisenc van assistir ahir a la tarda a la presentació del llibre ‘Catalonia calling. El món ho ha de saber’. L’acte va tenir lloc a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a París i va estar presidit per la directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, i la delegada del Govern a la ciutat, Maryse Olivé. També hi havia persones vinculades als casals catalans i a l’ANC de París.

Després de la presentació del llibre es va conversar llargament sobre les qüestions més candents de l’actualitat catalana. “Tots els assistents van mostrar molt d’interès pel que està passant a casa nostra”, explica Pujol, que també va destacar: “Hem enviat el llibre al president François Hollande i a parlamentaris i senadors francesos”. Olivé, per la seva banda, va constatar que “aquest és un estat centralista i aquí ràpidament es troben reticències quan es demana que el suport polític sigui públic”. Ahir al matí, a més, es va fer una roda de premsa dirigida als mitjans.

La campanya ‘El món ho ha de saber’ va fer possible l’enviament de més de 14.500 llibres a les personalitats més influents del món en què s’explica la història de Catalunya en diversos idiomes. L’èxit de la iniciativa s’ha traduït en centenars de cartes d’agraïment i felicitació provinents d’arreu del món.
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.