NOTÍCIES
Notícies 1 a 5 de 16
04/04/2014
Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC
21/03/2014
La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
26/02/2014
La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba
20/01/2014
La redacció de SÀPIENS rep centenars de cartes i e-mails de felicitació arran d’‘El món ho ha de saber’
09/01/2014
Acaba la darrera fase d’‘El món ho ha de saber’
Divendres, 6 de setembre de 2013
Comença el compte enrere
Una imatge de la Diada de 2012

Una imatge de la Diada de 2012 | © Gemma Cascón

SÀPIENS prepara una campanya per explicar al món què és Catalunya i què ens ha portat a la situació actual
Avui inaugurem a Sapiens.cat un nou apartat que es convertirà en un immens punt de trobada i en l’espai des d’on centralitzarem la campanya més ambiciosa mai engegada per la nostra publicació. Es tracta d’‘El món ho ha de saber’, un projecte amb el qual volem explicar al món què és Catalunya i les raons històriques que ens han portat a la situació que vivim actualment. Amb aquesta finalitat estem treballant en l’elaboració d’una ambiciosa base de dades amb el nom i les adreces de les 10.000 persones més influents del planeta, a les quals explicarem les arrels del nostre país i com i per què hem arribat al procés d’emancipació que estem vivint en aquests moments.

Tu també ens pots ajudar. Pots aportar el teu gra de sorra suggerint-nos el nom, els cognoms, el càrrec i l’adreça completa d’una persona del món que consideris que ha de conèixer la realitat catalana. Per fer-ho només has d’emplenar els camps del formulari, fer clic al botó ‘Envia’ i esperar que arribi l’1 d’octubre, dia en què farem visible la llista de les 10.000 personalitats i començarà oficialment la campanya. Mentrestant, et convidem a seguir-nos a Twitter i a Facebook i a compartir aquest projecte amb totes les teves amistats. Ens trobaràs a www.elmonhohadesaber.cat. El compte enrere ha començat.
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.