NOTÍCIES
Notícies 1 a 5 de 16
04/04/2014
Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC
21/03/2014
La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
26/02/2014
La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba
20/01/2014
La redacció de SÀPIENS rep centenars de cartes i e-mails de felicitació arran d’‘El món ho ha de saber’
09/01/2014
Acaba la darrera fase d’‘El món ho ha de saber’
Dimarts, 8 d'octubre de 2013
Catalonia calling: èxit sense precedents d’‘El món ho ha de saber’
Llibres enviats fins ara

Una setmana després de l'inici de la campanya han participat prop de 4.500 persones

Una setmana després de l’inici de la campanya ja han participat prop de 4.500 persones
Hi teníem moltes expectatives posades, potser totes, però l’acollida de la segona fase d’‘El món ho ha de saber’ ens ha superat. En els dos primers dies de l'inici de la campanya, el passat 1 d’octubre, ja hi havien participat més de 1.500 persones. La resposta va ser massiva, sorprenent, no només a nivell de participacions —es registraven participacions cada minut!—, sinó també de missatges de felicitació que ens van començar a arribar via e-mail i, sobretot, a través de les xarxes socials. Immediatament, Twitter anava ple de piulades dirigides a @elmonhohadsaber i @sapienscat. Molts usuaris fotografiaven l’última pantalla del procés i en van publicaven la imatge tot dient la persona que els havia estat assignada; d’altres contactaven directament amb la personalitat que els havia tocat a través de la xarxa social dels 140 caràcters. Mentrestant, diaris, ràdios i televisions de Catalunya i de l’Estat espanyol es feien ressò de l’acció de SÀPIENS, des de TV3, La Sexta i Antena 3; Catalunya Ràdio i RAC1, fins a diraris com l''Ara', l''Avui', 'El Periódico de Catalunya' o 'La Razón'.

La sorpresa va continuar els dies posteriors: més de 500 participacions diàries, més missatges a Facebook i més i més piulades a Twitter. Divendres al vespre, vam fer una crida a les xarxes socials per superar els 3.000 llibres enviats dilluns al matí. No va caldre esperar tant: el mateix divendres a la matinada el comptador de www.elmonhohadesaber.cat se situava en 3.030. I així fins arribar al dia d’avui, en què ja hem arribat als prop de 4.500 llibres enviats (4.491 en el moment de publicar aquesta notícia). Moltes gràcies a tothom. Us animem a participar-hi i, si ja ho heu fet, animeu amics o coneguts a entrar a www.elmonhohadesaber.cat i a escollir una de les tres opcions de participació.
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.