NOTÍCIES
Notícies 1 a 5 de 16
04/04/2014
Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC
21/03/2014
La directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, presenta la campanya davant una cinquantena de personalitats
26/02/2014
La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba
20/01/2014
La redacció de SÀPIENS rep centenars de cartes i e-mails de felicitació arran d’‘El món ho ha de saber’
09/01/2014
Acaba la darrera fase d’‘El món ho ha de saber’
Dilluns, 16 de setembre de 2013
Èxit de participació en els primers dies de la campanya
El món ho ha de saber enviaments

En els primers dies de la campanya s'han rebut més de 500 adreces

Catalans de dins i fora de Catalunya ja han enviat més de 500 adreces
Oprah Winfrey, Mikhaïl Gorbatxov, Barack Obama, Angela Merkel, Julian Assange, José Manuel Durão Barroso o William Gates. Aquests són alguns dels noms de les personalitats que els usuaris ens han enviat a través del formulari d’‘El món ho ha de saber’. La resposta ha estat massiva i ha arribat de dins i fora de Catalunya, ja que diferents casals catalans d’arreu del món, com ara el de Frankfurt, a Alemanya, o el dels Estats Units, s’han posat en contacte amb la redacció de SÀPIENS per fer-nos arribar documents amb les personalitats més influents dels països on resideixen. Diverses delegacions a l’exterior de l’Assemblea Nacional Catalana també s’ha sumat a la crida feta per SÀPIENS i han enviat un primer document amb els seus suggeriments, així com la Delegació del Govern de la Generalitat al Regne Unit.

En la primera fase d’‘El món ho ha de saber’ estem construint una base de dades amb les 10.000 personalitats més influents del món. Si voleu participar-hi, només heu d’emplenar el formulari que hi ha a la pàgina oficial de la campanya. Heu de tenir en compte que no volem els vostres noms i cognoms, sinó els de les personalitats. Anoteu-vos bé la data de l’1 d’octubre, ja que a partir d’aquell dia farem sentir la nostra veu i començarem a explicar al món què és Catalunya. Com ho farem, us preguntareu? Us ho explicarem el mateix 1 d’octubre a Elmonhohadesaber.cat.
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.